Brillen

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen karakter en datzelfde geldt voor onze collectie brilmonturen. Het uitzoeken van een bril is daarom ook voor ons elke keer weer bijzonder. Het moet maar net klikken tussen u en de bril. Wij helpen u graag met het uitzoeken, maar de keus is altijd aan u.

De bril is al jaren geen noodzakelijk kwaad meer maar een modeaccessoires. Of u nu op zoek bent naar een unieke bril of een exclusief merk, in elke prijsklasse kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden.

Nieuw

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe brilmerken zodat we u altijd een uitgebreid en vernieuwend assortiment aan brillen kunnen laten zien. Meerdere keren per jaar zijn er grote brillen beurzen in Parijs, Milaan en M├╝nchen waar wij voor u de mooiste brillen vandaan halen.

Kijk op de pagina voor de nieuwste merken die we gevonden voor u, en volg ons op facebook als u op de hoogte wil worden gehouden wanneer er weer een nieuwe collectie binnen komt.

Nieuw bij Jekel Optiek
NU BIJ ONS VERKRIJGBAAR de brillen van het Italiaans modehuis BOTTEGA VENETA.
Bottega Veneta staat bekend om zijn buitengewone lederwaren waarmee ze een nieuwe standaard in luxe hebben gevestigd. Het kenmerkend gevlochten leer laten ze ook terug komen in hun brillen.

Zonder schreeuwende logo’s maar door geraffineerd design, een combinatie van hoogwaardige materialen en moderne technologie met een retro-ge├»nspireerde ongedwongen stijl.

www.bottegaveneta.com

Kinderen

Uw kind moet een bril. Niet alleen voor uw kind een hele ervaring maar vaak voor u ook, want waar moet u op letten? Wat is een leuke en goed passende bril?

Wij helpen u graag om de ervaring van een eerste bril voor u en uw kind zo leuk mogelijk te maken.
Niet alleen om een leuke bril uit te zoeken maar ook door al uw mogelijk vragen te beantwoorden en de mogelijkheid van alternatieve opties zoals lenzen te laten zien.

Een kleine greep uit de circa 100 kinderbrillen zijn de ontzettend leuke modieuze kinderbrillen van het kleding merk Vingino, of de kleurrijke brillen van Red, of de sterke en stoere brillen van Lookino.

Voor meer informatie neem contact met ons op