Enkelvoudige glazen

Wij bieden verschillende soorten enkelvoudige brillenglazen aan, elk ontworpen om aan specifieke visuele behoeften te voldoen. Hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende soorten enkelvoudige glazen.

Standaard: Dit is een standaard enkelvoudig brillenglas dat een goede optische kwaliteit biedt voor mensen die alleen een correctie voor veraf of dichtbij nodig hebben.

Eyezen: Dit is een enkelvoudig brillenglas dat speciaal is ontworpen om oogvermoeidheid te verminderen die wordt veroorzaakt door langdurig gebruik van digitale apparaten. Het biedt een lichte correctie voor dichtbij en filtert schadelijk blauw licht.

Elk type enkelvoudig brillenglas heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Samen met u kijken wij welke enkelvoudig brillenglas het beste bij uw visuele behoeften passen.

Multifocale glazen

Wanneer u ouder wordt, wordt het voor de ogen moeilijker om dichtbij te lezen. De kleine lettertjes worden steeds lastiger om te lezen en het kan zijn dat u meer licht nodig heeft. Dit gebeurd rond het 40e levensjaar. Een leesbril kan hiervoor de oplossing zijn. Maar wordt u het ook zat om steeds uw leesbril en uw vertebril af te wisselen? Dan is een multifocale bril een super goede oplossing.

Multifocale glazen bieden de gelegenheid om zowel dichtbij als op afstand scherp te kunnen zien door hetzelfde glas. Zo hoeft u niet steeds te wisselen tussen een vertebril en een leesbril en kunt u de hele dag comfortabel verweg kijken en dichtbij lezen.

Het type multifocaal stemmen we af naar u wensen. Of u namelijk veel achter de computer werkt of vaker buiten bezig bent bepaald welk multifocale glas voor u het meest geschikt is.

Computerbril

Een computerbril werkt met hetzelfde concept als een multifocale bril, namelijk meerdere sterktes in één glas. De sterktes van de computerbril worden zo aangepast dat u zowel uw computerscherm als uw leeswerk of toetsenbord goed kunt zien. Daarnaast kan u als extra optie een blauw licht filter toevoegen in uw computerbril waarmee het blauwe licht van uw computerscherm gefilterd wordt en u heerlijk rustig kunt kijken naar uw beeldscherm.