Zonnebrillen

In zonnebrillen zijn we een van de grootste in Amersfoort. Wij zijn de exclusieve dealer van Chanel en met ruim 150 stuks hebben we een van de grootste Ray-ban collecties.  Voor een Oakley bent u bij ons ook aan het juiste adres met ruim 80 modellen zijn we een specialist in Oakley en kunnen u er alles erover vertellen.

Zonnebril op sterkte

Doordat wij bij Jekel Optiek gebruik maken van de nieuwste apparatuur kunnen wij 99% van alle zonnebrillen op sterkte maken enkelvoudig en multifocaal, ook de gecurvde zonnebrillen zijn geen probleem. Dus laat uw niet beperken maar kom bij ons langs voor de mooiste zonnebrillen op sterkte.

OTD Oakley

Oakley staat bekend om de kwaliteit van haar glazen en monturen deze zijn beide van onbreekbare materialen gemaakt wat dit de ultieme sportbril maakt, en deze zijn bij ons ook verkrijgbaar met de orginele glazen op sterkte van Oakley.

Serengeti

Serengeti staat al jaren bekend om de helderheid van haar glazen ‘’eens een Serengeti, Altijd een Serengeti’’ ook deze kunt u bij ons met orginele glazen op sterkte krijgen.